Vand og Affald

Forbrugervalg 2017

Forbrugervalg 2017 er i gang. Det betyder, at vores kunder skal vælge to nye bestyrelsesmedlemmer, samt to suppleanter.

Disse kandidater stiller op til forbrugervalget
Her kan du se de 5 kandidater, der har valgt at stille op til forbrugervalget. Bemærkt af valgperioden først starter mandag den 16. oktober. Det er altså først fra denne dato, du kan afgive din stemme.

Valgperioden
Valgperioden (dvs. perioden hvor forbrugerne kan afgive deres stemmer) løber fra den 16. oktober til den 5. november. Når valgperioden starter, kan du stemme her på siden

Sådan stemmer du
Stemmer afgives ved hjælp af kundenummer. Du finder dit kundenummer på den opgørelse/faktura, du har fået fra os. Har du ikke et kundenummer (bor du f.eks. til leje), og vil du gerne stemme, så skal du registrere dig ved hjælp af dit mobilnummer. Du vil herefter få tilsendt en mail med kode, så du kan afgive din stemme. Du kan registrere dig på siden her

Valgregulativ

Bekendtgørelse

Vand og Affald arbejder med at udvikle og implementere løsninger indenfor klimatilpasninger, energioptimeringer, procesoptimeringer, drikkevandssikkerhed og maksimering af udnyttelsen af ressourcer i affaldsstrømme.

Vores klimadagsorden betyder at vores ydelser og viden ikke blot skal udmøntes lokalt, men tillige kan udnyttes i et større perspektiv i samarbejde med andre. Vi arbejder med at opbygge en ny miljøforretning, hvor grøn vækst spiller en væsentlig rolle.