Vand og Affald

Dagrenovation

Indsamling af dagrenovation foretages i affaldssække, spande eller containere - og omfatter alle husholdninger i kommunen.

Indsamling af affald foretages hver 14. dag, på nær i sommermånederne hvor der i 2018 er ugetømning fra og med mandag den 4. juni til og med fredag den 31. august.

Indsamlingen af dagrenovation omking jul og nytår flyttes:

Den 25. december indsamles den 26. december
Den 26. december indsamles den 27. december
Den 27. december indsamles den 28. december
Den 28. december indsamles den 29. december

Den 1. januar indsamles den 2. januar
Den 2. januar indsamles den 3. januar
Den 3. januar indsamles den 4. januar
Den 4. januar indsamles den 5. januar

Bemærk! fejlen i affaldshæftet, hvor der står at hele uge 52 og hele uge 1 flyttes - det er altså kun 4 af dagene der flyttes.

Du kan sætte skraldespanden/sækken frem til vejen når der er tømning, eller have den fast stående ved skel. Skel er 0-2 meter fra vejen/fortovet.

Du kan også vælge at få hentet din skraldespand/sæk inde på din grund. Det koster 125 kr. pr. år pr. beholder. Den løsning kræver at adgangsvejen til skraldespanden/sækken er i orden. Du kan læse mere om kravene til adgangsvejen her.

Du kan tilmelde dig afhentning på grund ved at klikke her.

Hvis du ikke har fået hentet din dagrenovation skal du, indenfor 3 hverdage, kontakte renovatøren HCS på tlf. 70 70 22 23.

Skraldespanden skal frem senest kl. 6

Hvis din adgangsvej kræver at spanden/sækken skal stilles frem til tømning, skal det ske senest kl. 6 på afhentningsdagen.

 

Adgangsvejen i snevejr

Husk at adgangsvejen til skraldespanden skal være ryddet for sne og saltet eller gruset senest kl. 8.00.