Vand og Affald

Affald omkring jul og nytår og andre gode råd

Dagrenovation - vi henter dagrenovation en dag senere end normalt i uge 52 og uge 1. Får du normalt hentet mandag, får du hentet tirsdag osv. Vi henter også lørdag.

Storskrald - afhentning den 25/12 rykkes til den 18/12 - afhentningen den 1/1 rykkes til den 29/12

Nej tak til løs aske. Husk at aske fra brændeovn og grill skal være pakket i en plastpose, inden du smider den i skraldespanden. På den måde undgår skraldemanden at få støv i hovedet, når han tømmer spanden eller smider sækken op i skraldebilen.

Nej tak til JULEFEDT. Husk at fedtet fra anden og flæskestegen ikke skal i kloakken. Lad det blive koldt og brug skraldespanden.

Gavepapir er ikke papir. Gavepapir er ofte belagt med plastik og glimmer og kan derfor desværre ikke genbruges. Gavepapir skal altså i skraldespanden.

Fra hyggelys til metal. Husk at de små metalholdere fra fyrfadslys er METAL. Læg dem i sækken sammen med andet metal og aflever det til storskrald.

Miljøstationer. Vi lukker alle vores miljøstationer omkring nytåret. Vi åbner dem igen når vi er kommet ind i det nye år.

Ekstra affald i julen? For 30 kr. kan du købe en poselukker. Poselukkeren kan du købe i vores administration på Ryttermarken 21, på vores genbrugsstationer og i diverse dagligvarebutikker. Poselukkeren bindes om en hvilken som helst sæk, som stilles ud sammen med din almindelige affald. Så tager skraldemanden det hele med.

Sms/mailservice. Vi hjælper dig med at holde styr på hvornår vi henter dit affald. Tilmeld dig vores sms/mailservice her

Genbrugsstationerne holder lukket den 24., 25 og 31. december samt 1. januar.