Gå til indhold

Borgermøde om affald som ressource - vil du være med?

Affald

26. oktober 2021

NB: Borgermødet er desværre aflyst på grund af øget smittetryk med Covid19 i Svendborg Kommune.
Kom med dine ideer til, hvordan vi sammen kan begrænse mængden af affald og sikre bedre og mere genbrug, når Svendborg Kommune og Vand og Affald inviterer til borgermøde om affald som ressource.
Svendborg Kommune og Vand og Affald inviterer til borgermøde om affald som ressource i Svendborg kommune. Anledningen til mødet er, at kommunen skal udarbejde en ny affaldsplan for 2022-2034.

Planen skal bl.a. konkretisere, hvordan Svendborg Kommune i samarbejde med borgere og virksomheder kan begrænse mængden af affald, og sikre bedre og mere genbrug.

Formålet med mødet er, at du har mulighed for at komme med dine egne idéer, forslag og tanker om, hvordan vi sammen kan begrænse vores affald og sikre bedre og mere genbrug i hverdagen.

Borgermødet afholdes i Vand og Affalds lokaler på Ryttermarken 21 5700 Svendborg, mandag den 8. november 2021, kl. 19.00-21.00.

Fysisk deltagelse kræver tilmelding via mail til vand@svendborg.dk eller via telefon 21731656.

Det vil også være muligt at deltage online: Send en mail til vand@svendborg.dk, så kvitterer vi med et link som du skal bruge for at deltage.

Vi glæder os til at se jer, og høre om jeres gode ideer og tanker
Del artikel

Relaterede nyheder