Gå til indhold

Har du ekstra affald?

I vores webshop kan du bestille medtagning af ekstra affald, eller en ekstra afhentning.

Hvis du en enkelt gang har ekstra affald, kan du aflevere det ved siden af din beholder i forbindelse med den almindelige tømning.

Restaffald skal afleveres enten i papirsæk eller plastsæk. Madaffald, glas/metal og pap/papir skal afleveres i gennemsigtige plastsække, så skraldemanden kan se, hvad der er i.

Hvis du har bestilt medtagning af ekstra affald, hentes det samme dag som din beholder med det samme indhold normalt bliver tømt. Stil det derfor ved siden af den aktuelle beholder.

Du kan også bestille en ekstra tømning af dine beholdere - ud over den almindelig.

Du skal bestille afhentning af den ekstra sæk via vores webshop - klik her for at komme til webshop.

Pap/papir: 

Skal i en klar plastsæk, maks. 110 liter og 15 kg. Det er gratis at få afhentet pap/papir, men du skal alligevel bestille afhentning. Der skal ikke knude på posen. Pap og papir skal ligge løst i sækken, så den let kan tømmes.

Glas/metal: 

Skal i en klar plastsæk, maks. 110 liter og 15 kg. Det er gratis at få afhentet glas/metal, men du skal alligevel bestille afhentning. Der skal ikke knude på posen. Vigtigt: Der må ikke komme glasskår/smadret glas i sækken.

Madaffald: 

Skal i en klar plastsæk, maks. 110 liter og 15 kg. Det koster 50 kr. at få hentet madaffald. Det skal bestilles via webshop. Der skal knude på posen. 

Restaffald: 

Skal i en plast- eller papirsæk, maks. 110 liter og 15 kg. Det koster 50 kr. at få hentet restaffald. Det skal bestilles via webshop. Der skal knude på posen.