Gå til indhold

Du projektudvikler og bidrager til den grønne omstilling

Ledige stillinger

6. marts 2024

Vil du gå på arbejde med det formål, at vi hver dag kommer tættere på en bæredygtig fremtid? Vil du arbejde med at udvikle og etablere mere vedvarende energi? Og vil du på sigt arbejde med flere nye tværgående bæredygtigheds-projekter? Så læs videre her.

Udvikling af nye projekter indenfor f.eks. solceller og anvendelse af overskudsvarme
Hos Vand og Affald er den grønne omstilling og bæredygtighedsdagsordenen ikke alene ’snak’, men meget konkret handling. Der er derfor behov for en ny kollega til projektafdelingen, som får ansvar for udvikling af konkrete projekter inden for vedvarede energi. I første omgang med fokus på:

  • Fællesejede solcellemarker i samskabelse med lokalområder
  • Solceller på kommunale tage
  • Udvikling af lokale energifællesskaber
  • Varmepumpeanlæg baseret på overskudsvarme fra spildevand med afsætning til lokal fjernvarme

Uanset projektområde er din opgave at udvikle projekter sammen med myndigheder, konsulenter, entreprenører, lodsejere, naboer og dine kolleger. Du faciliterer processen, hvor omdrejningspunktet er at lykkes i fællesskab.

Du arbejder med projekter fra det helt tidlige stadie, så det er dig, der udarbejder forretningsplaner og risikovurderinger samt sikrer samarbejder om samskabelse med lokalområder m.v. frem til projektforslag. Du sikrer ligeledes, at plangrundlaget er på plads til den efterfølgende projektfase.

Du bliver naturligt en aktiv medspiller i det interne tværorganisatoriske bæredygtighedsteam, hvor du vil indgå i arbejdet hen mod et bæredygtigt VA.

Projektudvikling i samskabelse/fællesskab - er dit DNA
Du kommer med erfaringer med hele processen indenfor projektudvikling/-ledelse. Det er naturligvis et plus, hvis du arbejder/har arbejdet med vedvarende energiprojekter, eller hvis du arbejder indenfor relaterede områder og nu har et ønske om sporskifte. En relevant uddannelse f.eks. inden for energi og/eller miljø er et naturligt afsæt.

Uanset din baggrund er din evne til arbejde med projekter i samskabelse og til at navigere i de regulerings- og lovgivningsmæssige rammer afgørende. Du ved, at projektudvikling kan tage tid – og det er derfor også naturligt for dig at arbejde med flere forskelligartede projekter sideløbende.

Du er samarbejdsorienteret og positiv af natur. Du kan lide at arbejde med mennesker med forskellige baggrunde, holdninger og ideer, og du drives af at lykkes i fællesskab.

En arbejdsplads med en klar vision, højt til loftet og gode kolleger
Du bidrager til den grønne omstilling lokalt i en virksomhed med fokus på både det helt lange perspektiv og de opgaver, der sikrer resultater her og nu. Samtidig går ansvarlighed, miljø, bæredygtighed og klima hånd i hånd med helhedsorienteret forretningsudvikling.

Du kommer til en rummelig organisation med højt til loftet og let til smil. Der er fokus på samarbejde, trivsel, høj faglighed og udviklingsmuligheder for den enkelte – såvel fagligt som personligt. Arbejdsstedet er det smukke blågrønne Svendborg.

Vi ser frem til din ansøgning og dit afgørende bidrag i den grønne omstilling. Du kontakter Lene Mølholm, PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller sender os din korte ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Vi indkalder løbende til samtaler og tager annoncen ned, når stillingen er besat.

Læs mere om os her.

SØG STILLINGEN

Del artikel