Gå til indhold

Vi søger en montør til vores vand-team

Stillingen er besat

3. marts 2023

Som montør ved Vand og Affald er du med til at løfte en vigtig opgave, nemlig at sikre adgang til rent drikkevand for vores godt 38.000 kunder.

Drikkevandsteamet løser mange forskellige opgaver med drift og vedligehold af vores vandledninger og vandværker, og har kontakt med både kolleger og kunder.

Arbejdsopgaverne vil primært være drift, udskiftning og udvidelse af vores ledningsnet og installationer. Du skal desuden indgå i vores vagtordning, hvor du skal forvente at have tilkaldevagt hver sjette uge.

Du må meget gerne have en baggrund VVS-montør, smed eller lignende. Resten lærer vi dig.

Dine vigtigste kompetencer er dine samarbejdsevner, fleksibilitet og et godt humør.

Vi er et team på syv medarbejdere. Vi løser opgaver alene og sammen. Vi har en uformel omgangsform, hvor der er plads til høj faglighed og dårlig værkstedshumor.

Om os

Vi sørger for rent drikkevand, vejbelysning og håndtering af affald og regn- og spildevand i Svendborg Kommune. Vi er cirka 80 medarbejdere fordelt på seks renseanlæg, to genbrugsstationer, et team for transport af spildevand, et drikkevandsteam, et anlægsteam og administration.

Vi tilbyder en arbejdsplads med høj grad af selvbestemmelse og mulighed for at udvikle sig.

Som virksomhed er vi i gang med en grøn omstilling af vores aktiviteter.

Vores værdier som medarbejdere er: Vær nysgerrig og udvis respekt, vær ærlig og skab tillid, tag ansvar for dig selv og fællesskabet.

 

Hør mere om jobbet ved at kontakte produktionschef Morten Schytte på tlf. 6321 5511

Send din ansøgning snarest muligt på mail til post@vandogaffald.dk. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

 

Del artikel

Relaterede nyheder