Gå til indhold

Vi søger en medarbejder til vores kundeservice

Stillingen er besat

24. juni 2021

Vi søger en dygtig kundeservicemedarbejder, som brænder for affaldsområdet og den grønne omstilling.

STILLINGEN ER BESAT

Vi oplever en stigende interesse fra vores kunder i relation til affaldsområdet, samt interesse for og spørgsmål til nye affaldsløsninger og -ordninger i Svendborg Kommune.

Vi søger derfor en serviceminded profil, som trives med den personlige kontakt over telefon og mail, med mange forskellige typer kunder og spørgsmål.

Du vil blive en del af en velfungerende administration på i alt 13 medarbejdere, som du vil arbejde sammen med på Ryttermarken 21 i Svendborg.

Om jobbet
Dit primære ansvar vil være at håndtere indkommende telefonopkald, hvor du kommer til at tale med mange kunder og svare på spørgsmål om affaldshåndtering, affaldsordninger mm. Du vil også skulle besvare spørgsmål fra kunderne via e-mail. Stillingen indeholder også administrativ håndtering og registrering af kundedata, optimering af kundesystemer samt andre administrative opgaver og funktioner.

Om dig
Du har en positiv indstilling og ser muligheder frem for begrænsninger
Dit humør er højt, og du er imødekommende
Du sætter en ære i at give kunderne en god oplevelse
Du evner at lytte, stille åbne spørgsmål og kan kommunikere med mange forskellige kunder
Du har gode kommunikationsevner
Du er vant til at anvende IT som arbejdsredskab
Du er vant til at have flere bolde i luften samtidig
Erfaring med kundeservice er en fordel, men ikke et krav

Vi tilbyder
En spændende og ansvarsfuld stilling på en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder. Du kan se frem til et job med stor mulighed for at bidrage til udviklingen af en spændende miljøforretning i Danmark.
Du bliver en del af en rummelig organisation med højt til loftet og kort til smil. Der er fokus på samarbejde, trivsel og udviklingsmuligheder for den enkelte – såvel fagligt som personligt.

Om os
Vi sørger for rent drikkevand og håndtering af affald og regn- og spildevand i Svendborg Kommune. Vi er cirka 80 medarbejdere fordelt på seks renseanlæg, to genbrugsstationer, et team for transport af spildevand, et drikkevandsteam, et anlægsteam og administration. Som virksomhed er vi i gang med en grøn omstilling af vores aktiviteter, også inden for affaldsområdet, hvor der er øget opmærksomhed på genbrug og genanvendelse.

 

Hør mere om jobbet

Kontakt økonomichef Michael Jørgensen på tlf. 6321 5510 eller på MIJ@vandogaffald.dk.

Send din ansøgning senest den 28. juli 2021 på mail til post@vandogaffald.dk. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 31.

Del artikel

Relaterede nyheder